El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Borrego, traïda per un micròfon obert a ‘Sálvame’
  • CA

Carmen Borrego ha viscut una de les seves tardes més complicades a Sálvame… i això és molt dir. La filla petita de María Teresa Campos no vol donar detalls de les raons de l’enfrontament amb la seva germana Terelu, però el programa no estava disposat a permetre-li aquest silenci. Què han fet? Trair-la i emetre unes gravacions que haurien fet durant un espai de publicitat, un micròfon obert amb el que haurien aconseguit saber què opina.

Sense dir-li que estava sent gravada, la tertuliana parlava amb Belén Esteban amb intimitat: “No ens parlem per culpa de tres àudios de Terelu en els que m’insultava a mi i al meu marit. Si jo t’ensenyés el que tinc aquí, entendries per què no la truco. Terelu hauria de demanar-me perdó perquè sempre estic cedint jo sempre. Arriba un moment en el que m’he de posar en el meu lloc”, se sent que li confessa quan pensa que ningú no l’escolta.

El programa ha emès aquesta gravació a traïció i Carmen ha hagut de donar detalls: “Vull matisar que no se l’escolta insultant-me, sinó que em parla d’una manera molt lletja. És cert que aquell dia va ser molt dur i que he plorat molt. He passat dels plors a la ràbia i per això crec que ha de donar el pas”. Enfadada amb el programa, reconeixia el seu error: “Vull demanar-li perdó a la meva germana. Era una conversa amb Belén que no volia que es fes pública“.

Molts li han recriminat que se sincerés d’aquesta manera amb Belén estant a plató, ja que sembla que no conegui la manera de funcionar del programa. Mai no han tingut problema en trair els seus col·laboradors i emetre gravacions que no volen que surtin a la llum. Un error i una innocència de Carmen que ha pagat cara i que ara pot provocar-li encara més problemes amb la germana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa