El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra oberta a Telecinco: “Ho fas per diners? Has perdut el nord”
  • CA

Poques vegades s’havia parlat tant d’una entrevista com de la que va concedir Carmen Borrego la setmana passada. Encara fa parlar, especialment entre els col·laboradors de ‘Sálvame’ que segueixen deixant-la verda. No veuen bé que hagi guanyat diners després de trair els seus amics i no creuen que sigui prou justificació que necessiti diners. Ella assegura que no hauria venut secrets d’altres si no estigués passant per una important crisi econòmica, però…

Mila Ximénez i Kiko Hernández li han retret la seva actitud durant l’últim programa: “No t’adones que estàs donant grandiositat a una ximpleria? Com et pots estar queixant de la teva situació, que és privilegiada? Hi ha gent que va a la feina malalta, com jo, i que està passant problemes més seriosos. Posa els peus a terra i pensa què diràs abans de parlar, perquè les teves declaracions t’estàs arrossegant… Al final la meva relació amb la teva germana es veurà perjudicada per culpa teva”, lamentava Mila.

Mila Ximénez i Kiko Hernández a ‘Sálvame’ / Telecinco

Kiko, per la seva banda, també ha deixat clar que no entén aquesta actitud de Carmen Borrego: “La veig molt perduda. No entenc què està fent… Ha perdut el nord. Si necessita diners, que truqui a ‘Sálvame’! Treballar és venir aquí sense queixar-nos. Si ella vol que tot millori, el que ha de fer és parlar de la seva vida i treballar. Que deixi de parlar de la vida dels altres. Com pots dir que estàs passant el teu pitjor moment quan no tens cap problema seriós? Estem travessant una pandèmia i hi ha gent que ho està passant realment malament, home”. 

Una manera de desacreditar-la i restar importància als problemes econòmics que assegura que té, el que no s’acaben de creure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa