El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Teresa Campos, desesperada: els nets deixen de parlar-se

Carmen Borrego i la seva neboda, l’Alejandra Rubio, segueixen sense parlar-se. La tertuliana no perdona que la filla de la seva germana Terelu la critiqui a televisió, una actitud que va començar una guerra mediàtica que ha acabat separant a la família. Ara les filles de María Teresa Campos no es parlen per culpa d’aquest enfrontament, una guerra que empitjora cada dia. Les últimes declaracions de la filla de Terelu, de fet, no ajudaran a tranquil·litzar les coses, precisament: “La meva neboda m’ha dit que sóc més lletja que el xòfer de Dràcula”, ha revelat Carmen. Ara ja no dubten en dir-se de tot públicament, el que ha generat una situació que fa molt de mal a Terelu: “Està molt disgustada i evita qualsevol contacte amb la seva germana perquè no li agrada que ataqui a la seva filla”.

Ls víctimes col·laterals d’aquest conflicte són els fills de Carmen Borrego i, per tant, cosins de l’Alejandra. Veure-la parlar malament de la seva mare fa que no tinguin ganes de veure-la, el que els hauria separat. Així ho asseguren fonts properes a Informalia: “Abans els cosins tenien molt bona relació, però des de fa un temps gairebé no tenen relació. El més cridaner és que el fill de Carmen treballa a Viva la vida, el mateix programa que la seva cosina Alejandra, i quan es veuen no se saluden. No estan fent res per solucionar-ho, tampoc, i això fa que la reconciliació estigui encara més lluny”. La situació és molt incòmoda i els nois ja no saben què fer: “Han intentat calmar la situació, però estan enfadats. Consideren que és una vergonya que la seva mare rebi aquest tracte per part d’Alejandra. No tenen clar si passaran les festes de Nadal junts i saben que si ho acaben fent serà per María Teresa”.

Carmen Borrego i la neboda, Alejandra Rubio, juntes a plató / Telecinco

Sembla que els intents de María Teresa Campos perquè les filles es reconciliïn no ha servit de res, ja que la situació no fa més que anar cap a pitjor. El Nadal s’apropa i elles estan lluny de perdonar-se, el que podria deixar-les sense la reunió familiar habitual d’aquestes dates.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a novembre 27, 2021 | 21:15
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? novembre 27, 2021 | 21:15
    M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa