Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, ingressada a l’hospital

La matriarca de la família Janeiro ha estat operada del maluc

Carmen Bazán, mare del popular torero Jesulín de Ubrique, està ingressada a l’hospital Puerta del Sur de Jerez de la Frontera després d’haver estat operada del maluc. Totes les alarmes van saltar en fer-se pública la notícia, per part del programa de Telecinco ‘Viva la Vida’, però la veritat és que l’operació estava programada des de fa dies ja que “no tenia bé” el maluc.

Aquesta operació va tenir lloc el divendres 26 de febrer, amb una durada de dues o tres hores i s’espera que se li doni l’alta aquest mateix dilluns per a evitar qualsevol contagi de coronavirus a l’hospital. A més, els tertulians d’aquest programa han explicat en directe que els únics fills que han pogut desplaçar-se per a veure a la seva mare han estat Carmen i Víctor Janeiro, ja que hem de recordar que amb les mesures de la Covid no poden anar a veure-la tots els familiars.

Aquesta operació de la matriarca afecta de ple a la família Janeiro que no està passant pel seu millor moment mediàtic ja que han estat moltes les informacions que s’han publicat sobre María José Campanario i Jesulín d’Ubrique en els últims dies.

Nou comentari