El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carme Chaparro: “Han segrestat el meu marit dues vegades”
  • CA

Joaquín Prat ha substituït Carme Chaparro al capdavant de ‘Cuatro al día’, el magazín que l’ha tingut la presentadora durant nou mesos. D’aquí a unes setmanes començarà una nova aventura televisiva a ‘Mujeres al Poder’, un nou programa que donarà a conèixer els casos de dones exemple d’empoderament femení. 

Per tal de promocionar aquest nou espai, ha concedit una entrevista a ‘Lecturas’ en la qual parla sobre dos dels moments més durs de la seva vida: quan van segrestar el seu marit. 

Bernabé Domínguez treballava com a càmera de guerra, una feina increïble però perillosa que va provocar que el segrestessin en dues ocasions. Un malson que ara explica Chaparro: “Poc després de conèixer-nos el van segrestar uns serbis durant una setmana. L’única cosa que sabíem d’ell era un vídeo que ens van enviar en el qual es veia una persona apuntant-li el cap amb una metralleta. Després, quan va estar treballant a Iraq, també va estar retingut”.

Carme Chaparro, al capdavant de 'Cuatro al dia'

Carme Chaparro, al capdavant de ‘Cuatro al dia’

Afortunadament va poder sortir d’aquestes dues situacions límit, el que ha permès que gaudeixin de les seves dues filles. Es van conèixer durant la cobertura del funeral de Lady Di el 1997, des de quan estan junts. Com és la seva relació després de tants anys? “Em fa riure i m’ancora a la felicitat. Jo sóc més de pujades i davallades emocionals, però quan estic a baix ell aconsegueix treure’m del forat”. Un gest que agraeix? “Quan arribo tard a casa trobo un post-it en el qual diuen “mama, t’estimem”. Són petits gestos d’estima que s’agraeixen molt”. 

Després de patir amb els dos segrestos del marit sembla que les coses s’haurien calmat a casa, el que agraeix. No ha volgut donar més detalls sobre com va anar els rescats, però de ben segur que n’acaba parlant. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa