Carme Chaparro: “Les meves filles em preguntaven si s’anaven a morir”

Carmen Chaparro va haver de suspendre les gravacions de ‘Mujeres al poder’ per la crisi del coronavirus, però ara torna amb més ganes que mai. Ha concedit una entrevista a ‘Lecturas‘ en la qual fa balanç sobre com ha viscut el confinament, uns mesos molt preocupants i angoixants. 

“He tingut la sort de passar la quarantena amb el meu marit i les meves filles. La meva casa ha estat la meva trinxera i l’he gaudit. Em llevava una hora abans que les nenes per fer gimnàstica, he ressuscitat plantes que ja estaven mortes…”, explica.

El moment més dur hauria arribat amb una pregunta de les seves filles: “Em preguntaven si s’anaven a morir. Els hi repetíem que no, però que ens havíem de quedar a casa per protegir els avis. Han tingut algun moment trist i de plorar, però estan bé”. 

Carme Chaparro   Telecinco

Carme Chaparro / Telecinco

La presentadora ha estat molt preocupada pels seus pares, als que no pot veure perquè viuen a Catalunya i ella a Madrid: “El meu pare és diabètic i ha passat dues pneumònies molt dolentes, tenia totes les paperetes per contagiar-se. Ha d’anar a caminar un parell de cops cada dia, però viu en un poble i no es creua amb moltes persones. Tenia molta por per ell, però ha pres moltes precaucions. M’és igual el coronavirus, quan això acabi li faré una abraçada a la meva mare que li trencaré les costelles”, assegura emocionada. 

Nou comentari