Carlota Corredera es trenca en recordar el seu pitjor moment: “La meva baixada als inferns”

La presentadora de 'Sálvame' s'ha sincerat en una entrevista molt dura

Fa més de dues dècades que Carlota Corredera es dedica al món de la premsa rosa. En un principi el seu lloc estava darrere de les càmeres, però a poc a poc ha començat a guanyar pes com a presentadora. Actualment la veiem a Sálvame, així com a algun programa especial de Telecinco. Aquest cap de setmana, però, l’han entrevistat a ella com a personatge. Ha estat al Volverte a ver de Carlos Sobera, en el qual la gallega s’ha sincerat sobre la seva vida privada.

Poc se sabia fins ara sobre la seva intimitat, el que sobta tenint en compte el programa en el qual treballa. Ha estat ara quan ha parlat per primer cop de dos successos tràgics de la seva infància que l’han marcat, la mort del seu pare i del seu germà: “El meu pare era un referent que ens va deixar un llibre d’instruccions per a la vida. Hauria estat un avi excel·lent…”.

Poc després de la seva pèrdua, era el germà de Carlota qui moria amb només 18 anys en un accident de cotxe. Aquesta mort inesperada va acabar de trencar en mil trossos a la presentadora: “Allò va suposar la meva baixada als inferns. M’agradaria no entrar en detalls per no avivar el patiment… Quan parlo d’ells els sento molt a prop, però durant molts anys no vaig poder verbalitzar-lo perquè em faltava l’aire. Durant molt de temps, de fet, no podia dir en veu alta el nom del meu germà”.

Carlota Corredera se sincera sobre dos successos molt tràgics / Telecinco

Un cop duríssim que va trencar la família, però del qual va poder sortir-ne gràcies a la fortalesa i l’optimisme de la mare de Carlota: “Després d’una cosa tan dura, es pot tornar a ser feliç. Quan va morir el meu germà, la meva mare, que estava destrossada, es va posar dempeus, va aixecar la persiana i em va dir que havíem de seguir vivint. Tot el que sóc li dec a ella”.

Nou comentari