El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlota Corredera explica quins motius l’han forçat a necessitar teràpia
  • CA

Carlota Corredera ha viscut un any molt complicat pel seu posicionament exagerat a favor de Rocío Carrasco. Que es mostri com una feminista tan radical no ha agradat a una part de l’audiència del programa, que l’omplia d’insults fins al punt d’afectar-la psicològicament. La presentadora de Sálvame ha parlat sobre això durant l’últim programa, en el que ha reconegut que ha necessitat anar a teràpia. Ella sola no es veia capaç de superar tots els problemes que li ha generat aquest assetjament, una salut mental que començava a fer-la patir de valent. Ara bé, aquest no va ser l’únic motiu que la va portar a recórrer als serveis d’un professional.

“Va arribar un moment en el que estava molt tocada i vaig començar a anar a la psicòloga. Mai no m’havia afrontat a una situació tan delicada… L’assetjament a la xarxa pel documental de Rocío em va empènyer a anar a teràpia per poder parlar-ne, però si vaig començar a anar-hi realment va ser per culpa de la pandèmia“, ha explicat.

Carlota Corredera s'emociona en directe / Telecinco
Carlota Corredera s’emociona en directe / Telecinco

Deixa clar que el seu problema també era interior, ja que li va costar acceptar el canvi de rutina i de mentalitat que va haver de fer quan va arribar el coronavirus: “És gràcies a la meva terapeuta que em puc sostenir, ja que ara aprenc a diversificar segons què coses… com aquests atacs gratuïts que rebo a la xarxa. Més o menys aconsegueixo gestionar el que em diuen, deixant de banda totes les tares que tinc. Tinc 47 anys i m’han passat coses molt fortes a la vida. Jo sé què és treballar exposada. Ara que vaig a teràpia he après a deixar a plató el malestar que em provoca la feina a Sálvame per no traslladar-lo a casa. Vaig a teràpia des de fa un any i és una de les millors coses que he fet a la vida”, reflexionava orgullosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa