El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Carlota Corredera, molt preocupada per la família: “La meva mare viu moments molt complicats”
  • CA

Carlota Corredera ha adquirit fama des que va deixar el seu lloc darrere de la pantalla per convertir-se en una de les presentadores de Sálvame. La gallega ha estat uns dies desapareguda, per la qual cosa ha volgut explicar-se en el seu retorn a plató. La causa de la seva baixa? La mort d’un familiar per coronavirus: “El germà de la meva mare ha mort als 76 anys, víctima de la COVID“.

Des que es va filtrar la notícia, la presentadora ha rebut centenars de missatges de suport, el que ha volgut agrair. Ara bé, també ha aprofitat per manifestar la seva preocupació: “Vull enviar un petó molt gran a la meva mare i a les meves tietes, que estan passant uns moments molt complicats“, deia amb la veu trencada.

Una pèrdua que la feia reflexionar sobre les conseqüències del coronavirus: “Moltes vegades hem sentit a televisió que hi ha milers de persones que han mort sense poder acomiadar-se de les persones que els estimen. Quan toca a la teva família, ets conscient de la pel·lícula de ciència-ficció que estem vivint. Des d’aquí vull dir que hem d’anar amb molt de compte i tenir responsabilitat individual. Tots. Tant de bo aconseguim tenir una vacunació massiva”.

Carlota Corredera, preocupada per la família / Telecinco

“El meu tiet no va arribar a temps, però de debò… Organitzem-nos per fer vacunacions massives i que aviat puguem viure sense por i sense haver de dir adéu a familiars sense poder acomiadar-nos d’ells, sense poder dir-los que els estimes, sense ni tan sols poder agafar-los de les mans. Un petó molt fort a les meves tietes i cosins”, deia completament trencada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa