El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlota Corredera revela alguns detalls del seu contracte a ‘Sálvame’
  • CA

Carlota Corredera era l’encarregada de dirigir Sálvame des de darrere de les càmeres. Era una de les directores del programa del cor de Telecinco, però fa uns anys va haver de fer de presentadora substituta un dia, amb la sort que li va agradar i va acabar adoptant aquest rol definitivament. Ara és una de les preferides de les teleespectadores feministes de l’espai, ja que Carlota aprofita les seves intervencions per demanar més drets per a les dones. Ella, de fet, ha estat una part imprescindible del documental de Rocío Carrasco.

Avui és notícia, precisament, per la seva relació amb el programa. L’acomiadament d’Antonio Canales -i les seves crítiques posteriors cap al programa- han deixat en evidència els companys i la direcció. Carlota Corredera ha volgut defensar-los a tots. Com? Tot aportant informació sobre el seu contracte: “Fa molts anys que no dirigeixo Sálvame, ja que vaig passar a ser presentadora fa anys. Sempre he tingut els meus acords i el meu règim especial, com ho tenim tots. Jo ho tinc estipulat de tal manera que si vinc a treballar cobro i si no vinc, doncs no cobro”, deia.

Amb això deixa clar que ella no entra dins del grup de col·laboradors amb contractes d’exclusivitat que fan que cobrin tant si van a plató com si no. Ella factura per dia treballat, d’igual manera que fan la majoria de tertulians. Ella sempre ha dit que el canvi a presentadora va millorar la seva vida privada, ja que ser la directora del programa era molt sacrificat perquè requeria estar present molts dies i moltes hores.

Carlota Corredera esclata a 'Sálvame' - Telecinco
Carlota Corredera esclata a Sálvame / Telecinco

No ha volgut revelar si el sou li ha variat molt de quan era directora a ara que és una de les presentadores, però de ben segur que diners no ha perdut. Gràcies a aquest pas a davant de les càmeres, de fet, ha aconseguit més repercussió mediàtica que abans i això la beneficia en altres aspectes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa