Miguel Bosé és en boca de tots des que es posicionés obertament en contra de la mascareta i la vacuna contra el coronavirus. Aquests últims dies ha intentat defensar-se, però no ha aconseguit molt d’èxit. La gent l’està criticant molt, el que ha donat ales a Carlota Corredera per recordar una anècdota molt desagradable que va viure quan l’entrevistava fa uns anys. 

“La meva gent sap que em suen molt les mans des que sóc petita. Doncs bé, la cara de fàstic que va posar Miguel Bosé quan se’n va adonar… No va dissimular. Jo només tenia 24 anys, amb un accent gallec molt fort… Imagineu-vos les inseguretats que em va crear. Se li va canviar la cara i em va dir de males maneres que havia de venir preparada a les entrevistes. Em va dir un “niña” que no oblidaré. Em va concedir una entrevista terrorífica, qualsevol cosa que li preguntava, me la tirava. Quin horror”, recorda.

“No tinc molt clar si es pot separar a la persona de l’artista. Jo l’admiro profundament com a cantant, però l’he conegut a les distàncies curtes i ningú m’ha tractat pitjor en la vida”, reconeixia Corredera visiblement afectada.

Carlota Corredera a 'Sálvame'   Telecinco

Carlota Corredera a ‘Sálvame’ / Telecinco

Una entrevista que va suposar un trauma per a ella, que tot just començava en el món de la premsa rosa. Poca empatia del cantant amb una jove reportera, que no guarda bon record d’ell des de llavors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa