El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusen d’un delicte greu el marit de Carlota Corredera
  • CA

Carlota Corredera sempre ha estat molt reservada amb la seva vida privada. Només se sap que està casada amb Carlos de la Maza, un càmera i tècnic de vídeo de Telecinco. La presentadora de Sálvame ha hagut de sentir molts comentaris i rumors sobre ell, a qui ataquen per ser el seu company. L’últim? Que diguin que va ser un dels responsables en permetre que es dugués a terme la presumpta violació de Carlota Prado a Gran Hermano. Cal recordar que la jove va demandar el programa per no fer res davant l’agressió sexual d’un company, que s’hauria aprofitat clarament del seu estat d’embriaguesa mentre les càmeres gravaven.

Telecinco va prendre mesures quan ella ho va denunciar, però moltes associacions feministes segueixen dient que no van fer prou. I, tenint en compte que Carlota s’ha alçat com una de les veus cantants en el feminisme, sobta que no critiqui el marit per haver format part d’aquesta història. De fet, molts acusen el seu marit d’haver ajudat la cadena a tapar l’escàndol i ella no s’ha pronunciat al respecte. Els teleespectadors critiquen que es posicioni a favor de Rocío Carrasco d’una manera tan exagerada i que, alhora, no digui res del cas de Carlota Pardo. Tenen clar que té a veure amb la implicació més o menys directa del seu marit.

Carlota Corredera s'emociona en directe / Telecinco
Carlota Corredera s’emociona en directe / Telecinco

Enmig d’aquest escàndol, alguns usuaris de Twitter han difós una fake news que assegura que Carlota i Carlos han decidit separar-se. Ella ho ha negat taxativament, però tem que les mentides i els rumors al seu voltant s’accentuïn. Carlota té cada cop més fama i és per això que els detractors aprofiten per atacar-la d’una manera o una altra. Que hagin acusat el marit de no avisar els caps o de no fer res davant la presumpta violació a GH suposaria un delicte greu, però de moment prefereixen no pronunciar-se al respecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa