Carlota Corredera confessa que pateix una malaltia cutània

Fa molts anys que Carlota Corredera està lligada a la premsa rosa. L’audiència la va conèixer, però, fa cinc anys, quan va començar a ser presentadora de ‘Sálvame’. Per primer cop apareixia davant de càmera, un canvi de rol que l’ha ajudat a fer-se un nom mediàticament parlant. Des de llavors també ha provat sort en el món editorial, el que demostra que les coses li van d’allò més bé.

Carlota Corredera a 'Sálvame'  Telecinco

Carlota Corredera a ‘Sálvame’ / Telecinco

Ha aconseguit un bon grapat de seguidors, el que es fa evident en el seu Instagram. Allà compateix algunes fotografies de la seva rutina, el que fa les delícies dels fans. Doncs bé, avui també ha escollit aquest canal per treure a la llum que va patir una malaltia cutània per culpa de l’estrès televisiu.

Treballar a televisió li hauria comportat uns problemes a la pell que ara ha volgut explicar: “Fa 10 anys que acudeixo als centres d’estètica de Carmen Navarro. Vaig començar per un brot terrible de granets en el coll. Tinc la pell molt sensible i l’estrès de televisió causava estralls a la meva cara. Aquests granets es van esfumar, però he continuat cuidant de la meva cara, el meu cos i ànima amb el mateix equip”. 

L’ansietat del ritme frenètic de televisió s’unia a uns hàbits poc saludables, tal com afegeix: “Era addicta al tabac i la meva alimentació no era ordenada”. Passar a estar davant de càmera implicava un canvi de rutina de bellesa pel maquillatge, per la qual cosa va engegar un tractament més fort contra aquests granets, un mètode que reequilibra i restaura la pell en dues sessions cada mes (per 120 € cadascuna). Ara ha volgut fer promoció del centre en el qual s’ho fa, una publicitat que de ben segur que li agraeixen. 

Nou comentari