El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlota Corredera es posa a plorar amb la trucada d’una dona a ‘Sálvame’
  • CA

Carlota Corredera s’ha posicionat com a abanderada del feminisme públicament des que es va emetre el primer episodi del documental de Rocío Carrasco. La presentadora gallega de Sálvame va aixecar la veu contra el masclisme fins al punt que el programa va decidir que fos ella qui presentés els programes especials sobre Rocío en comptes de Jorge Javier Vázquez. Moltes teleespectadores li han agraït que parli del tema en directe, ja que consideren que pot ajudar a moltes dones que no s’atreveixen a fer el pas de denunciar els marits. Cap d’elles li havia comentat d’una manera tan directa com ha fet una dona aquest dimarts, quan ha trucat al programa per donar les gràcies a Carlota Corredera.

Parlem d’una teleespectadora que pateix maltractaments i que gràcies a la visibilitat que s’està donant del tema està començant a fer un canvi de xip. Carlota Corredera no ha pogut evitar posar-se a plorar en sentir el testimoni tan colpidor d’aquesta dona: “Truco perquè tinc un missatge per a tu, Carlota. Vull donar-te les gràcies perquè jo sóc una dona maltractada i gràcies a tu s’està donant visibilitat a aquest tema. Estic patint violència vicària, ho estic passant molt malament i et tinc a tu com a referent en la lluita perquè nosaltres puguem tirar endavant”. Amb la veu trencada i les mans a la cara, la Carlota demanava a producció que li facilitessin el contacte d’aquesta dona per poder trucar-la quan acabés el programa i poder xerrar més estona en profunditat sense que s’emetés per televisió.

Carlota Corredera s’emociona molt amb la trucada d’una teleespectadora / Telecinco

La presentadora s’ha posicionat d’una manera molt contundent en contra d’Antonio David Flores i això li ha generat, també, moltes crítiques. Alguns consideren que s’ha crescut massa amb el tema i no agrada que no deixi parlar a aquells que no pensen igual que ella. De fet, l’han arribat a titllar de “dictadora” i ella mateixa reconeixia que ha passat un estiu horrible per culpa d’aquests comentaris: “He estat molt malament emocionalment parlant per tot el que ha passat a la feina”. No obstant tots els problemes que li ha generat, Carlota Corredera ha deixat clar que seguirà aprofitant l’altaveu que suposa Sálvame per ajudar totes les dones que pugui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa