El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlota Corredera, entre crits, demana ajuda després d’un contratemps a ‘Sálvame’: “Truqueu als bombers!”
  • CA

Carlota Corredera i els col·laboradors xerraven aquest dilluns a ‘Sálvame’ quan uns crits de la presentadora posaven en alerta a la resta de tertulians. Carlota intentava treure’s alguna cosa de la seva esquena però no ho aconseguia i els crits anaven a més… Tant era així que Lydia Lozano i Anabel Pantoja anaven ràpidament a ajudar-la: “Però si això és una espasa! Telefoneu als bombers que hi ha un forat i sang!”, cridaven elles.

Finalment, aconseguien extreure-li i ho mostraven als espectadors: un imperdible gegant que s’havia clavat a l’esquena de la presentadora. El portava per a subjectar la petaca del micro amb tan mala sort que se li havia clavat just on s’havia emportat un cop: “En les meves vacances vaig tenir un accident i em vaig donar un cop molt fort”.

I és que la presentadora ha estat fora amb uns amics, entre ells el director del programa David Valldeperas, quan de sobte va relliscar i va caure: “Em vaig fotre una trompada impressionant, tinc un bon edema intern… tenia la meitat del cul negre i inflamat. El meu fisioterapeuta em diu que per un centímetre no m’he partit el coxis”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa