Carlota Corredera: “Interessa fer-me callar, però no ho aconseguiran”

La presentadora de 'Sálvame' deixa clar que seguirà defensant el feminisme encara que la deixin verda

Carlota Corredera, una de les presentadores de Sálvame, ha rebut aquest dimecres el premi Chicote per la seva trajectòria. Una bona notícia que arriba en una època molt complicada per a ella, ja que està rebent crítiques ferotges per la seva actitud des de l’emissió del documental de Rocío Carrasco. L’ha defensat d’una manera massa exagerada, tot mostrant-se com una abanderada convençuda de la causa feminista. L’han deixat verda pels seus enfrontaments amb els companys crítics amb Carrasco, el que l’ha col·locat al centre de la diana i ha causat que demanen el seu acomiadament. Ella és conscient que està en entredit, el que ha reconegut en una entrevista a La Razón: “Interessa silenciar-me, però no ho aconseguiran perquè tinc el suport dels meus caps. Vosaltres us imagineu que algú pugui perdre el lloc de feina per ser feminista? S’està donant veu a coses insostenibles i tot per haver defensat els drets de les dones… Doncs que sapigueu que sóc una dona molt forta”. L’acusen de mantenir una actitud dictatorial i de voler imposar les seves idees, el que no deixaran de pensar per aquestes declaracions.

Deixant la controvèrsia de banda, Carlota ha volgut agrair el premi rebut i li ha dedicat al seu marit: “Aquest premi és per al meu marit Carlos. Ell és aquell company que tota dona heterosexual voldria tenir al seu costat. És un home meravellós i un gran company. És la meva fortalesa, la meva seguretat i el meu tot. El que jo mostro i aparento té molt a veure amb el que veig quan arribo a casa, una persona que em comprèn i que sempre em dona suport. Per mi, l’èxit personal és el més important”.

No tot és de color de rosa per a ella, però. Els problemes a la feina li passen factura i això no és nou: “He anat a la psicòloga, sí, ja des d’abans del documental de Rocío Carrasco. Vaig començar a anar a teràpia fa un any perquè sentia que tenia un desgast emocional molt fort… Li recomano a tothom anar-hi”.

Unes declaracions en les que deixa clar que seguirà fent la seva feina i que no li importen les crítiques. Ella està convençuda que està lluitant per una bona causa i no permetrà que els detractors impedeixin que segueixi fent servir l’altaveu que li ofereix Sálvame per denunciar les injustícies cap a les dones.

Nou comentari