El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlos Sobera s’obre en canal i confessa com de surrealista va ser la seva primera nit d’amor
  • CA

Carlos Sobera ha estat l’últim convidat al programa d’en Bertín Osborne. La trajectòria professional del basc és impecable i molt extensa. L’hem vist actuant a sèries de televisió, presentant concursos de televisió… Però si últimament està triomfant, és gràcies al seu paper de cupido a Cuatro. 

 

En aquests últims anys ha ajuntat a un munt de parelles estranyes a l’esbojarrat ‘First Dates’, per la qual cosa generava molta expectació saber com és ell com a marit. Doncs bé, durant l’entrevista amb Osborne va evidenciar que està molt més que enamorat. La productora Patricia Santamarina el té totalment captivat, el que es va demostrar amb l’oda que li va fer durant l’emissió.

 

Carlos Sobera i la seva dona
Carlos Sobera i la seva dona | Telecinco

 

Van començar explicar com es van conèixer: “Ens vam creuar per primer cop treballant, però a mi ell em queia fatal”, va confessar la dona. A poc a poc s’haurien anat coneixent més i més, fins que van acabar al llit. Aquella primera nit d’amor, per això, va ser d’allò més surrealista: “El primer que li vaig preguntar quan vam acabar va ser si li agradaven més els Maies, els Inques o els Asteques”. 

 

 

D’aquell divertit moment ja han passat 14 anys en els quals no s’han separat, ja que també treballen junts a la seva pròpia productora. Es van casar a Mèxic, precisament pel ritual maia, i tenen dues filles. La més gran, de 21 anys, és fruit del primer matrimoni de Patricia: “La nena tenia 5 anys quan vam començar a sortir, així que no és que sigui com la meva filla, sinó que és filla meva”, va dir el presentador. 

 

Carlos Sobera i la seva dona
 | Telecinco

 

A més a més de fer gala d’enamorat, Sobera també va voler posar-se seriós i comentar els moments més complicats de la seva vida. Va destacar que no ho ha tingut gens fàcil, ja que no té un bon record de la seva adolescència: “Era tot molt gris… No hi havia aigua corrent a casa, s’anava el llum molt sovint… Era molt depriment”. Però va ser ETA qui va canviar-li la vida: Sobera era professor d’universitat, el que va mostrar-li l’ambient hostil que s’hi vivia als centres docents. A més a més, que els terroristes assassinessin un professor seu el va marcar per sempre. 

 

Bertín ha aconseguit que Sobera s’obri en canal, ara només cal veure si la direcció de ‘First Dates’ aconsegueix emetre una cita entre el presentador i la seva dona. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa