El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlos Sobera se sincera sobre el vessament cerebral de la dona: “Patiment i angoixa”
  • CA

Carlos Sobera tornava als escenaris el cap de setmana passat amb una obra de teatre nova, la que ha volgut promocionar en una entrevista a El Español. Amb gairebé totes les entrades venudes, l’equip es mostra molt satisfet. El presentador ha fet memòria d’alguns dels moments més destacats de la seva vida: “El naixement de la meva filla Natàlia… Va canviar el concepte de la vida i vaig assumir un rol, el de pare de família. Com hem de lluitar!”.

Dotze anys després vivia un episodi traumàtic, quan la seva dona patia un vessament cerebral: “Allà vaig viure uns moments d’angoixa importants, veia que la persona que estimo podia marxar i vaig patir una rebolcada. Em vaig adonar que la vida l’has de viure intensament, que te l’has de veure d’una tirada i no a glopets. Avui estàs i demà no. I tot i això, quan passa una cosa com aquesta, passes de la reflexió a l’acció”. “A la meva dona li dic que sense ella no hi hauria vida. Ni la seva ni la meva”, afegeix visiblement emocionat.

La vida de Carlos Sobera va canviar radicalment quan va deixar la universitat per dedicar-se a la televisió: “Vaig canviar la meva manera de viure i vaig dedicar-me al que era la meva passió. Vaig assumir riscos, vaig tallar el cordó umbilical amb el que havia estat la meva vida fins llavors i em vaig llançar a l’aventura”.

Carlos Sobera presenta el debat de 'La isla de las tentaciones' - Telecinco
Carlos Sobera presenta el debat de ‘La isla de las tentaciones’ – Telecinco

Ara es troba en un moment molt atrafegat: “La meva agenda és pitjor que la d’un ministre perquè sempre estic fent coses. Ara no descanso cap dia perquè tinc el teatre cada cap de setmana. Abans viatjàvem molt, però ara preferim relaxar-nos i veure sèries o llegir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa