La família de Carlos Marín lamenta el tracte rebut a l’hospital

La mort de Carlos Marín ha commocionat el món de la música. El cantant espanyol del grup Il Divo perdia la vida en un hospital de Manchester després de quinze dies ingressat a l’UCI amb Covid. La seva germana va confirmar a la premsa que la variant Delta havia afectat molt als pulmons del cantant, que ja s’havia contagiat amb anterioritat i estava vacunat amb la pauta completa. L’advocat de l’artista, per la seva banda, deixava caure que Carlos va acudir “massa tard” al centre, deixant caure que es trobava malament des de molts dies enrere i que ho havia deixat passar.

A més a més, l’advocat explica la preocupació que té la mare de Carlos des del dia que va morir: “Està convençuda que podria haver sobreviscut si el fill hagués estat a Espanya. No sé si ho diu per la desesperació que sentia per la pèrdua, però el fet és que no han pogut mantenir-lo amb vida. Aquesta és una cosa que haurem d’analitzar quan veiem tots els documents mèdics perquè sentim que hi havia temps per controlar la situació i millorar les coses perquè pogués tirar endavant i salvar la seva vida”.

La germana de Carlos Marín, però, ha defensat els metges: “Vaig sostenir la seva mà fins que la seva llum va apagar-se. Els seus pulmons estaven molt compromesos i no van poder superar el virus encara que va rebre el millor tractament que existeix”. Aquesta tarda s’ha organitzat la capella ardent del cantant, que tindrà lloc a Madrid.

La xarxa s’acomiada de Carlos Marín / Instagram

S’espera que moltes cares conegudes acudeixin a l’últim adeu del vocalista del grup musical, una pèrdua sobtada que arriba quan només tenia 53 anys. D’aquesta manera, el seu nom s’uneix a la llarga llista de famosos i anònims que han mort en aquest últim any i mig, víctimes del coronavirus.

Nou comentari