Carlos Marín, cantant d’Il Divo, en coma induït a l’UCI

Carlos Marín és el cantant espanyol del grup Il Divo, un quartet d’òpera conegut per versionar alguns dels himnes de la música clàssica i que ha venut més de 35 milions de discos. L’artista avui és notícia pel seu estat de salut, ja que El Español ha pogut saber que es troba ingressat de gravetat en un hospital de Manchester. Carlos, de 53 anys, es troba entubat a l’UCI, en coma induït per culpa d’una insuficiència respiratòria greu. El seu estat és bastant greu i ha d’estar en una observació estricta abans que els metges decideixin quin ha de ser el següent pas.

Carlos Marín, ingressat a l’hospital / Europa Press

No se sabia res d’ell des del 6 de desembre, quan ell mateix compartia un cartell amb les dates dels concerts que tenia previst el grup per al mes de febrer. L’endemà mateix, Il Divo va anunciar que havia de suspendre una actuació a Yorkshire per culpa de la malaltia d’un membre de la banda. No van donar més detalls, però ara quadra que fos Carlos. De fet, asseguren que Carlos hauria ingressat d’urgència el 8 de desembre. Cap membre del grup no s’ha pronunciat sobre els problemes de salut del seu company, així com tampoc no ho han fet des del compte oficial del grup a Twitter. Allà simplement han demanat perdó per les cancel·lacions.

Els fans de la banda es mostren molt preocupats per aquest ingrés de Carlos, del que esperen saber més detalls aviat. No s’ha filtrat si aquesta insuficiència respiratòria té relació amb un presumpte contagi de coronavirus, el que no es descarta perquè no es coneixien malalties similars prèvies en el cantant espanyol. De moment el grup ha optat per anunciar les suspensions dels concerts que tenien previstos per a aquest mes de desembre, entre els que s’incloïa una actuació a la Corunya que el seu Ajuntament acabava de confirmar que tampoc no podrà dur-se a terme.

Nou comentari