El pitjor moment de Carlos Latre: “Vaig perdre-ho tot, un desastre que em va precipitar a l’abisme”

L'imitador reconeix que va viure un moment molt dolorós en el qual es va adonar que l'havien deixat completament sol

Carlos Latre es troba immers en la representació de la seva última obra de teatre. Per tal de fer-ne promoció, l’imitador ha concedit una entrevista a Vanitatis en la qual ha acabat confessant quins van ser els pitjors moments de la seva carrera: “He produït els meus espectacles des dels vint anys, quan vaig fer la primera gira, fins ara. No sé si vaig ser temerari, però t’asseguro que això et fa més fort. És important tenir independència i llibertat artística”, reconeix.

El problema, que ser el teu propi productor és arriscat: “Una de les coses amb les que més he après és que quan ets a dalt, tothom t’estima i t’adula. Però quan no triomfes, per alguna raó, et quedes completament sol. Per mi va ser dolorós… Vaig acabar una etapa a Crónicas marcianas i vaig muntar la meva pròpia productora, en la qual vaig invertir tot el que tenia. No va funcionar i va ser un desastre. Em va precipitar al fons de l’abisme, molt malament… Vaig perdre moltes coses. De sobte veia que no em trucava ningú i quan dic ningú, és ningú. Deixes d’existir i allò va ser un punt d’inflexió en la meva vida. Em vaig adonar que no et pots creure res”.

Una situació molt complicada que va viure en els inicis de la seva carrera: “Em va passar quan tenia 24 anys. Vaig passar de zero a cent i una altra vegada a zero. Jo era un noi jove que guanyava molts diners, que queia molt bé i allò va ser una baixada a la terra impactant. Em vaig recuperar treballant i il·lusionant-me un altre cop amb la meva feina. Sóc un home amb molta sort i vaig tornar a començar”.

Carlos Latre, en el photocall dels premis Goya d’enguany / Europa Press

Uns alts i baixos que l’haurien afectat molt, però dels quals ha sabut refer-se fins al punt de convertir-se en un dels còmics més exitosos i estimats del moment.

Nou comentari