No són temps fàcils pels humoristes. Molts estan preocupats perquè han de calcular cada paraula que diuen, ja que no volen patir un terratremol mediàtic com Dani Mateo. L’últim que n’ha parlat ha estat Carlos Latre durant una entrevista a ‘Liarla Pardo’ ben completa. El català ha lamentat que estiguem vivint una època difícil: “Ja no podem dir res però hem de fer riure. Hi ha determinats temes susceptibles ja de ni fer-se”. 

 

 

Ara bé, no només ha centrat l’entrevista en analitzar la situació actual. També ha volgut parlar de la seva relació amb els Reis, un tema no gaire conegut fins ara. Primer de tot ha sorprès en dir que va conèixer Letícia abans que fos monarca: “Treballavem junts a Canal . Teníem una relació molt normal i bona”. Amb el rei Felip, per això, ha tingut més tracte: “Sempre ha estat molt proper. Em veuen com molt blanc, sense ganes de fer mal. I en aquest sentit tinc bastanta sort”. Latre ha imitat el rei Joan Carles en moltes ocasions, però també a Felip: “La veu del fill és més afònica. Això sí, la imitació preferida de Felip és la que li fa Ferran Adrià“.

 

 

Latre va posar-se més seriós quan va parlar d’un dels moments més complicats de la seva carrera, després del seu pas per ‘Crónicas Marcianas’: “Em va canviar la vida. Amb els anys m’he adonat que allò va ser la meva universitat. Van ser sis anys amb els millors. Venia molt sobrat d’allà, havia guanyat molts diners. I em vaig acabat quedant sense res en començar ‘El mundo de Chema’ a Cuatro”. 

 

“El que tu vals depèn d’un número, d’una audiència, d’un directiu o d’un públic. I això és molt difícil de gestionar. Amb la qual cosa has de donar-te uns cops de vegades, has de fracassar“, va acabar lamentant. El camí que ha de seguir un còmic no és gens fàcil, amb la qual cosa pateixen molts daltabaixos.

 

Carlos Latre a 'Tu cara me suena'
Carlos Latre a ‘Tu cara me suena’ | Antena 3

 

Latre té la sort d’estar treballant a tot un èxit televisiu, actualment, com és ‘Tu cara me suena’. Fa de jurat en el mític concurs i captiva els teleespectadors gala rere gala. Seguirà allà durant moltes més edicions? O té algun altre projecte en ment?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa