Novetats en el judici de Carlos de ‘Las tentaciones’, acusat d’abusar d’una noia

L'exconcursant del programa espera la resolució del jutge, que determinarà si les proves contra ell són determinants

Carlos Algora va ser un dels concursants més mediàtics de La isla de las tentaciones. Ell va ser el temptador que va captivar Lucía, qui finalment va decidir trencar la relació amb Manuel, però, a més a més, també va tenir una breu aventura amb Lola. Va ser el passat mes de maig, quan encara estaven emetent el programa, que va aparèixer a la premsa la seva detenció. La Guàrdia Civil va detenir-lo després de l’acusació d’una noia francesa, que deia que Carlos hauria abusat sexualment d’ella el 14 de febrer en una festa il·legal.

Aquesta notícia va forçar la cadena a eliminar totes imatges de Carlos en el programa, una mesura desesperada però amb la que intentaven manifestar el seu rebuig cap a ell. Fonts properes al jove revelaven llavors a que estava “preocupat, atabalat i fotut”. Ell no va pronunciar-se al respecte fins un parell de mesos després, quan va publicar un vídeo en el que lamentava que se l’hagués jutjat públicament abans del judici i la posterior sentència: “Vaig haver de deixar les xarxes socials perquè se’m va fer molt difícil tot, una situació insostenible psicològicament que em va sobrepassar. Sempre he confiat en la justícia. He prestat declaració i no hi ha cap prova contra mi“, assegurava.

Carlos Algora ha declarat aquesta setmana davant del jutge i ara espera a la resolució final del cas. Ell segueix defensant la seva innocència i simplement destaca estar penedit d’haver acudit a una festa il·legal en un moment en el que la pandèmia seguia impactant durament. Sobre la noia en si no ha volgut fer declaracions, només ha recalcat que els fets que denuncia no van passar. Un cas que va assenyalar-lo i que confia que es pugui resoldre en el jutjat. Caldrà esperar per veure si és cert el que diu que no hi ha proves i quina és la decisió final que pren el jutge encarregat del cas.

Nou comentari