Carlos Falcó, ingressat després de donar positiu en coronavirus

El marquès de Griñón, Carlos Falcó, ha donat positiu en coronavirus. L’exmarit d’Isabel Preysler i pare de la seva filla Tamara està ingressat a l’hospital, el que tindria molt preocupat tota la família. Amb 83 anys, l’empresari forma part del col·lectiu de més risc.

Així ho informa en exclusiva ‘Diez Minutos‘, que afegeix que està hospitalitzat en el mateix centre sanitari que Esperanza Aguirre i el seu marit.

Una mala notícia que arriba poques hores després que Tamara Falcó publiqués una fotografia seva de petita en la qual apareixia amb el pare: “Ahir va ser el dia del pare i se’m va oblidar fer un post. Aquesta foto descriu la meva relació amb el meu pare… Papi, tu no tens Instagram però com que sempre t’assabentes de tot el que faig, doncs que sàpigues que t’estimo i que ets el millor pare que podria haver desitjat”.

Unes paraules molt tendres que podria haver escrit després de conèixer l’ingrés del pare a l’hospital. De moment no s’ha pronunciat al respecte, per la qual cosa caldrà esperar a com evoluciona. 

Nou comentari