El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren el sou de la neboda de Letícia en la seva primera feina
  • CA

Carla Vigo Ortiz és el nou fitxatge de Rafael Amargo en la seva obra de teatre de Yerma. En un primer moment es deia que seria la protagonista, però ella mateixa ha estat l’encarregada de desmentir-ho: “Per aquells que em dieu que no estic preparada per fer de Yerma, em podeu explicar on posa això?”, escrivia acompanyant una foto promocional en la que es veu clarament que interpretarà el personatge de Maria. La jove vol ser actriu i per això no s’atura ni un moment per poder cridar l’atenció i encadenar una feina amb una altra. Aquesta suposa la més important de totes les que ha fet fins ara i aquest és el motiu pel qual tothom n’està pendent.

Carla Vigo assegura que s’estan publicant mentides sobre la seva nova feina / Instagram

El Español assegura que la filla de la germana de Letícia ha cancel·lat els seus compromisos a Madrid per traslladar-se a Màlaga i reunir-se amb el conegut ballarí per ultimar els detalls de la seva col·laboració. Segons fonts properes a la noia, han pogut saber que cobrarà 200 € per cada funció. És un sou baix, però ella estaria molt satisfeta amb aquesta feina perquè és una gran oportunitat poder treballar amb Rafael Amargo: “Creu que és un aprenentatge molt bo i no li hauria importat no cobrar res”. La gira comença el pròxim 29 d’octubre a Còrdova i la portarà per diferents ciutats d’Espanya. “Ella està molt feliç i la seva família li envia ànims. Coneixen la notícia i només volen que sigui feliç”.

La noia encadena una feina rere una altra, tot estant a la cresta de l’onada. Mai no s’havia parlat tant d’ella i mai no havia estat tan a prop del seu somni. Ser neboda de qui és l’ha ajudat a tenir més expectació mediàtica al seu voltant, però a poc a poc s’està fent un nom per ella sola. De fet, fa molt de temps que no parla de Letícia ni de les seves cosines. Una estrella en potència que podria arribar a triomfar en el món interpretatiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa