El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La neboda de Letícia, amb feina nova i sorprenent gràcies a Rafael Amargo
  • CA

Carla Vigo Ortiz segueix aprofitant-se del seu cognom per encadenar un projecte professional rere un altre. Si bé en un principi feia tot el possible per fugir de la premsa, ara accepta que els fotògrafs la segueixin perquè sap que això l’envolta d’expectació. La neboda de Letícia anunciava feia un parell de dies que estava treballant en un projecte nou del que preferia no donar detalls. La revista Semana ho ha tret a la llum i el titular no podia ser més atractiu: “Carla treballarà amb Rafael Amargo“. Aquesta serà la seva primera feina al teatre, un món en el que començarà per la porta gran de la mà d’un artista polèmic però reconegut.

En aquests moments estarien negociant amb aquesta col·laboració, la que els tindria molt il·lusionats a tots dos: “Estan mantenint converses per arribar a un acord i començar aquesta nova aventura professional”. Fonts properes a la jove asseguren que està “molt nerviosa” en ser conscient que aquest seria el seu primer gran projecte: “Ha fet alguna cosa, però això és diferent i per això sent tanta responsabilitat. No vol dir gaire cosa al respecte perquè no s’espatlli la cosa. L’únic que vol és demostrar que pot valdre’s per si mateixa”. Encara no s’han filtrat molts detalls de l’espectacle en qüestió, però la noia sempre ha dit que voldria dedicar-se al ball.

Carla Vigo, en una campanya publicitària / Instagram

La seva tieta és una gran aficionada al teatre, però és bastant improbable que s’escapi a veure-la actuar. De fet, diuen que la relació entre elles està molt deteriorada pels innumerables tocs d’atenció que ha hagut de fer-li per tal que deixi de fer parlar tant (ja que consideren que això perjudica la Casa Reial). Carla sempre ha negat aquesta informació, el que va tornar a fer fa uns dies en la seva festa d’aniversari: “Seria normal que m’ho diguessin tenint en compte que és la meva família, però no m’han fet cap toc d’atenció. Segueixo en contacte amb la meva família i no m’agraden les coses que diuen sobre nosaltres”. Sigui com sigui, el seu nou projecte al teatre podria suposar un motiu d’orgull per a Letícia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa