El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carla Barber relata com va saber que patia una malaltia cardíaca greu
  • CA

La doctora i influencer Carla Barber va revelar fa només uns dies que els metges li havien diagnosticat la síndrome dels Brugada, una malaltia del cor que produeix arítmies i mort sobtada. I ara, després de rebre centenar de missatges preguntant-li com es va adonar que alguna cosa no estava anant bé, s’ha explicat en un post a Instagram: “Fa 7 anys vaig tenir síncope (desmai sobtat, em vaig desplomar) en dues ocasions”, ha començat recordant.

“Em van fer proves i em van diagnosticar insuficiència congènita de vàlvula aòrtica i mitral de grau I-II. Des de llavors m’he estat realitzant revisions mèdiques cardiològiques anuals”, continua explicant la doctora, que va ser parella de Diego Matamoros, fill del televisiu Kiko Matamoros, i afegeix: “A més dels síncopes que vaig tenir, quan tinc molt estrès emocional noto arítmies (el meu cor batega més lent i a un ritme irregular)”.

En aquesta línia, continua: “Enguany, gràcies a una persona molt especial, vaig tenir la sort que la revisió mèdica anual me’l fes el doctor Francisco Torres Calvo, i
ell ha estat qui després de 7 anys de revisions mèdiques i proves, va aconseguir detectar-me la Síndrome de Brugada”.

Finament, la doctora explica els símptomes que poden alertar que alguna cosa va malament, associats a aquesta síndrome i a altres problemes cardíacs: “Marejos, desmais, palpitacions o convulsions”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa