Carla Barber preocupa amb una foto des de l’hospital

La doctora i estrella de Telecinco s'ha realitzat unes proves de cor i els resultats no han estat bons

Carla Barber va guanyar fama gràcies a la seva relació amb Diego, el fill del col·laborador de Sálvame Kiko Matamoros. La doctora de cirurgia estètica també ha estat model i participant de Supervivientes, una dona totterreny que avui ha preocupat als seus seguidors d’Instagram. Feia dies que no publicava res, el que en les influencers normalment és senyal que alguna cosa no va bé. En el seu cas, s’ha tractat d’una estada a l’hospital que ha volgut compartir: “Ahir i avui he estat a l’hospital fent-me unes proves de cor que feia temps que esperava. Crec que tot a la vida és qüestió d’actitud i que els problemes que no podem evitar només els podem acceptar, afrontar amb un somriure i enfrontar-los amb energia positiva. Aquests dies us explicaré bé què és el que em passa. Gràcies per estar pendents de mi”.

La fotografia a la llitera de l’hospital no ha tranquil·litzat, precisament. Poc després, la doctora compartia un story en el que tornava a demostrar que és positiva… encara que les notícies que li han donat els metges no semblen bones: “Celebrant la vida i sent positius malgrat les notícies rebudes“.

Carla Barber espanta els seguidors després de l’ingrés a l’hospital / Instagram

No ha donat detalls sobre què és el que li passa exactament, però sembla que es refereix a uns problemes de cor. Els fans han omplert el seu perfil de missatges d’ànims i ganes de saber com es troba, una incògnita que Carla ha promès revelar molt aviat. De moment se centra en descansar i pair uns resultats que no semblen molt bons.

Nou comentari