El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La doctora més famosa de Telecinco, a l’hospital per un accident a les pistes de Baqueira
  • CA

El nom de Carla Barber ha adquirit molta repercussió mediàtica des que comencés a sortir amb Diego Matamoros. L’influencer, que alhora és conegut gràcies a ser fill d’un col·laborador de Sálvame, es mostra públicament molt enamorat d’aquesta cirurgiana plàstica. I ella, de retruc, guanya seguidors cada dia gràcies a la fama de la parella. Això li ha permès guanyar una bona legió de seguidors, que s’han mostrat molt preocupats per la seva última publicació.

A l’hospital amb la tíbia trencada i a punt de ser operada, Carla ha revelat que ha patit una caiguda mentre esquiava a Baqueira Beret que li provoca molt de dolor: “Vaig tenir un accident a la pista i ara estic amb la tíbia fracturada a l’hospital. M’ha fet una barbaritat de mal… Aquesta tarda m’operen la cama i en un parell de dies, si tot va bé, podré tornar a casa”.

“Mai res no m’havia fet tant de mal i durant tant de temps”, deia en una publicació que acompanyava d’una fotografia de la cama inflada.

Carla Barber mostra l’evolució de la cama trencada / Instagram

El temporal Filomena va donar-los ales a allargar la seva estada a les pistes d’esquí catalanes. El que no s’esperaven era que la primera parada a Madrid seria l’hospital.

Un viatge accidentat que esperen deixar enrere ben aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa