Els capritxos en què Isabel Pantoja es va gastar el seu primer sou d’Idol Kids

Diversos periodistes asseguren que la cantant es va gastar 35.000 euros només en joies

Isabel Pantoja va gravar aquest estiu el programa de Telecinco ‘Idol Kids’, que s’està emetent aquestes setmanes a la cadena privada espanyola i en el que ella fa de jurat. I a ‘Sálvame’ i ‘El Programa de Ana Rosa’ han aprofitat per detallar en què es va gastar la cantant el seu primer sou del programa. En total, la cantant va desembutxacar 59.000 euros en aquelles setmanes, tal i com recull la revista ‘Lecturas’

El periodista Pepe Del Real assenyalava fa pocs dies que Isabel Pantoja, després de rebre el primer pagament per ‘Idol Kids’, s’hauria gastat la barbaritat de 35.000 euros només en joies. Gustavo González confirmava a ‘Sálvame’ aquesta despesa. Però el col·laborador del programa de Telecinco donava més dades. 

El paparazzi ha asegurat que després de les joies, Isabel Pantoja s’hauria deixat 10.000 euros en jeans, i Paz Padilla el mateix dia afegia que el seu director li confirmava que també hauria adquirit 35 parells de sabates a 400 euros la parella. En total, 59.000 euros que la Pantoja hauria deixat anar gràcies a la seva participació en el talent infantil de Telecinco.

Nou comentari