El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El cantant famós que ha explicat per primera vegada a la tele que és gai
  • CA

El cantant Pablo Alborán va confessar que va sentir un gran alliberament quan va dir públicament que és homosexual. I ara hi ha un altre cantant molt famós que entén perfectament aquesta sensació perquè ell també l’ha viscut. Es tracta d’un cantant molt conegut que ha reunit en el seu últim concert a 16.000 persones, que té un disc d’or i tres de platí i que en un dels seus vídeos apareix amb Úrsula Corberó.

Ha estat el programa de Telecinco ‘Socialité’ qui ha revelat la identitat d’aquest home. Es tracta de David Lafuente, exintegrant del grup Auryn i que ara té una carrera en solitari. David ha reconegut que durant la seva carrera se sentia molt condicionat i frustrat per ocultar la seva condició sexual, tot i que la seva família i tot el seu entorn sí que ho sabien.

David Lafuente | Europa Press

“No és que em prohibissin dir-ho, però m’ho aconsellaven perquè anàvem dirigits a un públic en la seva majoria femení”, ha dit el cantant, referint-se a la seva etapa en Auryn. Creu que explicar-ho “és ajudar a moltes persones” i també ha valorat molt el gest que va tenir Pablo Alborán quan també va anunciar que era gai: “Entenc perfectament la seva situació i entenc la llibertat que pot sentir ara mateix en haver-ho explicat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa