El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les Campos, a punt de protagonitzar una pel·lícula de Santiago Segura
  • CA

Terelu Campos va abandonar ‘Sálvame’ de molt males maneres en veure que els seus companys no tenien pietat a l’hora de criticar la seva germana Carmen. La col·laboradora se sentia traïda, ja que la direcció no la protegia ni a ella ni a la seva família. Des de llavors, la veiem a ‘Viva la vida’ alguns caps de setmana. Però si es parla d’ella sobretot, és per la seva nova faceta d’actriu. En una col·laboració amb els Javis, s’ha interpretat a si mateixa en un dels capítols de ‘Veneno’ després de participar a ‘Paquita Salas’ amb un petit paper. 

Cal recordar que fa un temps van emetre un reality sobre la seva vida a Telecinco, el que serviria de base per a un nou projecte encara més ambiciós que les implicarà a les tres. De què parlem? D’una pel·lícula que estarien preparant de la mà de Santiago Segura.

Així ho ha anunciat Laura Fa a ‘Sálvame’, una exclusiva ben sorprenent: “Santiago Segura els hi ha ofert fer una pel·lícula sobre elles. El guió serà molt peculiar, curiós i atrevit. Ell vol que siguin elles les protagonistes. I el que no aconsegueix Santiago Segura… no ho aconsegueix ningú”.

Laura Fa anuncia que les Campos podrien fer una pel·lícula / Telecinco

Aquesta no seria la primera vegada que el director de cinema treballa amb un personatge de la premsa del cor. Belén Esteban i Kiko Rivera van fer d’actors en petites escenes, el que ara podrien fer María Teresa Campos i les seves filles. No s’han filtrat més detalls, de moment, i Santiago Segura no s’ha pronunciat al respecte. El temps dirà si finalment accepten aquesta atrevida proposta del director. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa