El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Empitjora la guerra a la família Campos: “He plorat d’impotència per les seves acusacions”
  • CA

La guerra entre les Campos no fa més que empitjorar. Alejandra Rubio, la filla de Terelu, ha deixat clar que la relació amb la tieta travessa molts problemes. Carmen Borrego ha assegurat aquest cap de setmana a Viva la vida que ella no tanca les portes a una reconciliació amb la neboda, de 20 anys, i que li ha enviat infinitat de missatges per fer les paus. La jove, però, complica les coses en dir que només parlarà amb ella cara a cara.

“Segueixo tenint una relació meravellosa amb la meva neboda, encara que amb més distància”, deia Carmen. De fet, ha criticat Alejandra perquè diu que encara no sap per què està enfadada: “Em sorprèn tot el que diu de mi, perquè jo mai no he notat que tinguem una mala relació. L’estimo com a una filla i crec que s’equivoca, que l’única cosa que ha passat és que ens hem distanciat des que ha marxat de casa de la mare”, ha explicat.

Carmen Borrego es pronuncia sobre la mala relació amb la neboda / Telecinco

Carmen confia que puguin arreglar les coses, encara que veu la neboda molt capficada en aquesta història: “He plorat d’impotència perquè quan tu vols aclarir una cosa… Em mereixo que ella despengi el telèfon i em digui que ens veurem i ho aclarirem tot”. Ara la pilota la té la jove Alejandra, que té a les seves mans acceptar la trobada amb la tieta i parlar les coses abans que la situació empitjori més. Les veus més crítiques deixen caure que tot podria formar part d’un muntatge entre les dues per fer parlar i guanyar-se el seu lloc en el programa del cor del cap de setmana. El temps dirà què acaba passant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa