Enfrontament familiar a Telecinco: les Campos es diuen de tot en directe

Carmen i Alejandra s'han criticat obertament, amb acusacions lletges que deixaven molt sorpresos als teleespectadors

Alejandra Rubio ha demostrat que està disposada a tot per mantenir el seu lloc a televisió. La filla de Terelu Campos va començar a col·laborar a Viva la vida fa uns mesos, moment en el qual va convertir-se en personatge mediàtic per si mateixa. La jove no té pèls a la llengua, el que ha demostrat aquest diumenge en directe. Per què? En iniciar un enfrontament amb la seva tieta, Carmen Borrego, també present a plató. 

La neta de María Teresa considera que la seva tieta ha estat una falsa per haver-se reconciliat amb Jorge Javier Vázquez tan ràpidament després de tot el que ha dit sobre elles: “Jo no hauria anat cap a ell ni de broma, jo no visc en el rancor però oblideu molt aviat les coses. Si a mi un amic em diu el que Jorge ha dit de la meva tieta, l’amic marxa a prendre per sac”. 

Una crítica directa que la tieta no es prenia massa bé: “Tu oblida les coses quan vulguis que jo ho faré quan em doni la gana. No sé com pots dir aquestes coses en públic quan ets tu qui menys oblida, perquè ets molt més rancorosa que jo. I no ho dic pel que fas a televisió, les coses són més del que passa aquí”.

Carmen Borrego a 'Viva la vida'   Telecinco

Carmen Borrego a Viva la vida / Telecinco

La guerra familiar havia esclatat a plató. Alejandra seguia ficant el dit a la ferida: “Jo sóc molt feliç i el que passa a plató es queda a plató… Jo no m’ho emporto al terreny personal”, deia tot deixant caure que Carmen sí que ho fa. 

Nou comentari