El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El dissenyador dels vestits de les campanades de TV3, satisfet: “Sé que era una aposta arriscada”
  • CA

Santos Costura va ser l’encarregat de dissenyar els vestits de les presentadores de TV3 a la nit de les Campanades. L’especial va ser el més vist de la història i la xarxa va treure fum les hores posteriors. Tots volien comentar què els hi semblaven els looks de Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cristina Puig. Brillants, plens de color i atrevits: tres models perfectes per a una festa que van rebre moltíssims comentaris. El director creatiu de la marca catalana, Santos López, n’ha parlat al Tot es mou.

TV3 va encarregar-li a aquesta prestigiosa marca amb més de 20 anys de carrera que confeccionés els vestits de la nit de Cap d’Any, tot un repte que va superar amb creus. Santos reconeix que va quedar trasbalsat i aclaparat per tot el que va comportar-li aquest encàrrec: “No m’esperava una resposta tan gegant. És veritat que era una aposta arriscada i que era el primer cop que es feia en aquest escenari exterior i amb aquest fons negre. Sabíem que havíeu d’anar acolorides, primer pel fons negre però també perquè veníem d’un any dolorós que volíem deixar enrere”.

El director creatiu de Santos Costura, entrevistat a Tot es mou / TV3

El nom de la col·lecció no podia ser més adient, Fènix: “Ens tocava ressorgir d’un any horrorós. Era una festa i havíeu d’anar vestides per a una festa, però va ser complicat perquè precisament veníem d’un any ple de dolor”.

La posada en escena va provocar alguna complicació extra, per això. Els focus i les llums van afectar al vestit brilli brilli de la Cristina i el fort aire calent que sortia dels escalfadors a sota dels peus de les presentadores aixecaven el volant del jersei d’Helena Garcia Melero: “Vaig adonar-me que per culpa d’aquest aire calent es perdia l’arquitectura del teu vestit, Helena, veia el vestit atrapat amb agulles i la cinta de doble cara… Van passar coses, però estic molt content i molt satisfet perquè els vestits us quedaven perfectes”.

Reconeix que en un primer moment van afectar-lo les crítiques, però sap que això va lligat amb la feina de dissenyador: “Sé que els meus vestits poden agradar o no, és impossible que agradin a tothom. Però sí, un cop superat el primer moment de les crítiques, vaig quedar molt i molt content“.

Les presentadores de les Campanades del 2020 / TV3
Les presentadores de les Campanades del 2020 / TV3

El 2020 no ha estat un any fàcil per al món de la moda, però Santos espera que enguany millorin una mica les coses: “Aquest últim any no hem fet ni un 10% de tot el que hauríem d’haver treballat. Es van aturar els casaments i els esdeveniments… Però vaja, hem de tenir paciència i aguantar. Aquest no serà un any normal encara, però esperem que sigui millor”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa