Apareix un altre fill secret de Camilo Sesto: un taxista barceloní de 36 anys amb proves de la relació

Més problemes per a la família del cantant, enfadats per l'aparició d'un jove que podria tenir dret a l'herència

Camilo Sesto va ser un dels cantants espanyols amb més repercussió. Mort el 2019, encara ara segueix notícia… però per un tema personal i no professional. Fa un parell d’anys va aparèixer un jove que assegurava ser fill secret de l’artista, un noi que ha lluitat de valent per ser reconegut. Doncs bé, ara és un altre home qui afirma ser fill il·legítim seu. Viva la vida s’ha posat en contacte amb ell, una persona que prefereix no revelar la seva identitat de moment però que no ha tingut problemes en parlar de la seva història. David, taxista barceloní de 36 anys, diu tenir fotografies i proves que demostrarien la seva relació biològica encara que l’exdona del cantant ho negui tot.

“Jo vaig saber que era fill seu quan tenia 13 o 14 anys. Mai no havia volgut parlar sobre el tema, però ha arribat un moment en el qual he decidit explicar-ho. La meva mare va conèixer Camilo el 1984, quan van coincidir en una discoteca de Barcelona. Ell es va fixar en ella i li va demanar el telèfon. Es van posar en contacte i van trobar quatre o cinc trobades durant un any i mig. La meva mare es va quedar embarassada i li va comunicar, però a la vista està que mai no es va fer càrrec de mi. Mai no vaig tenir contacte amb ell i mai no he volgut res d’ell, encara que sigui el meu pare biològic. Ni tan sols busco una part de l’herència, no tinc ganes de barallar-me amb el seu fill”, assegura.

Comparació del cantant i el presumpte fill secret que acaba d’aparèixer / Telecinco

El programa ha publicat la fotografia dels seus ulls, del mateix color que Camilo i que el presumpte germanastre (l’altre presumpte fill secret que hauria nascut un any abans que aquest). Kiko Matamoros assegurava haver vist fotografies que evidenciarien la gran similitud física entre pare i presumpte fill, a més a més de conèixer certa informació: “M’han dit que Camilo sabia de l’existència d’aquest nen i que fins i tot va arribar a signar un contracte amb la mare per passar-li manutenció. La dona de Camilo no volia que això se sabés i ha intentat mantenir-ho en secret. Ara està molt molesta”.

Parla el presumpte fill il·legítim del cantant / Telecinco

Una història que, en cas de confirmar-se, revelaria que Camilo Sesto va tenir més descendència de la que es pensava. Un cantant amb un parell de fills il·legítims envoltant-lo que podria generar cert enrenou per la seva herència.

Comentaris

    Intercourses 11/08/2021 12:04 pm
    Sempre se n'ha dit el món de la faràndula, equiparable al món "reial" en el vesant sexual, n'haurien de dir el món dels embolics sexuals, o si més no, embolics més exagerats de la resta de mortals considerats "normalets".
    M'importa una merda 11/08/2021 7:32 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari