Expulsen l’ex de Camilo Sesto de l’hospital en el que està ingressat el fill

Camilo Sesto només va tenir un fill, Camilo Blanes, qui també ha volgut dedicar-se a la música encara que ell no ha aconseguit gaire èxit. De fet, la premsa del cor només parla d’ell pels problemes d’addiccions que ha patit aquests últims anys. Ha estat un jove conflictiu i ara, als 38 anys, ha hagut d’ingressar d’urgència a l’UCI d’un hospital madrileny. En un principi es filtrava que havia emmalaltit després de tres dies de festa, el que la seva mare ha volgut negar. Ella assegura que és una pneumònia el que el força a seguir ingressat: “Va tenir un accident amb la bicicleta, va caure i va quedar-se moll a la intempèrie massa estona”.

El programa de Telecinco Ya son las ocho ha confirmat que el noi està estable, encara que aquest no ha estat el titular del reportatge. La protagonista, curiosament, és la mare i no ell. I és que Lourdes, l’exparella de Camilo Sesto, hauria muntat un xou a l’hospital que hauria forçat els guàrdies de seguretat a fer-la fora. Fonts del centre hospitalari han explicat al programa que ella va mostrar-se “molt enfadada” perquè havia desaparegut el barret de llana amb el que el fill havia ingressat: “Va encendre’s d’ira i va oferir tot un espectacle mentre increpava als professionals. Li van cridar l’atenció, però no va servir de res i finalment van veure’s obligats a instar-la a abandonar el centre”.

La mare de Carlos Blanes - Europa Press
La mare de Carlos Blanes en una foto d’arxiu / Europa Press

“Camilo segueix a l’UCI amb un problema pulmonar. Des que va ingressar que se li estan fent un munt de proves. La seva mare és una guerrera i no s’ha separat del seu costat en els pitjors anys del fill, en els que van haver d’afrontar-se a les seves addiccions”, explica el reporter traslladat fins a les portes de l’hospital. Una família que ara haurà d’intentar convèncer als metges perquè tornin a deixar entrar la mare del malalt.

Nou comentari