Bomba a Hollywood: Cameron Díaz es retira per dedicar-se al marit i la filla

Cameron Díaz ha estat desapareguda des del 2014, quan va anunciar que deixaria el món del cinema temporalment per dedicar-se a la seva família. L’exitosa actriu no va ser mare fins cinc anys després, però, el desembre del 2019. La maternitat l’ha fet adonar-se de les seves prioritats i és per això que acaba de reconèixer que el seu retir encara serà més llarg.

Ha concedit una entrevista a un programa de ràdio nord-americà, en el qual ha anunciat que trigarà en tornar a actuar: “En els pròxims anys em centraré en ser dona i mare, que és el més satisfactori que m’ha passat a la vida. Ha estat el millor de la meva vida fins ara, sense cap mena de dubte. Sento que és tot el que vaig esperar durant molt de temps. Puc dedicar-me a això sense tenir altres distraccions i no, no m’imagino compaginar ser mare d’una nena de poc més d’un any amb haver d’estar en un rodatge lluny d’ella durant 14 o 16 hores al dia. Mai no pots dir “mai”, però tornaré a fer una pel·lícula? No m’ho plantejo. Ara mateix que sóc mare, no puc imaginar-m’ho“.

És considerada com una de les actrius més exitoses de la dècada dels 90, amb més d’una desena de pel·lícules mítiques a les seves esquenes. Quatre vegades nominada al Globus d’Or, la van anomenar l’actriu major de 40 anys millor pagada de Hollywood. Una carrera meteòrica i envejada que ha deixat enrere per centrar-se en el seu paper com a mare, el que fa molt de mal als seus seguidors. Ella té clar que vol dedicar-se a això exclusivament en els següents anys, així que caldrà esperar per veure si torna a la gran pantalla o no.

Nou comentari