El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Andreu Buenafuente se sincera sobre els seus problemes econòmics i la venda de la productora
  • CA

Andreu Buenafuente segueix promocionant el documental de Filmin que repassa la seva trajectòria professional. El presentador català ha concedit una entrevista a El Confi TV en la que explica com va canviar la seva vida vendre la seva productora: “Vaig preferir sortir al mercat després de molts problemes econòmics derivats de la crisi, de remar el vaixell jo sol i de veure que el nostre somni estava en perill. No volia tornar a patir i vaig arribar a un acord amb el qual vaig solucionar els meus problemes financers i vaig poder seguir treballant”.

Un canvi que va ajudar-lo professionalment i també personalment: “Estic encantat amb haver-ho fet, perquè encara estem en un dels millors anys d’El Terrat. És una bona prova anar amb socis que em respecten i que em deixen fer, perquè així segueixo motivat. La pregunta va ser si podríem seguir sent nosaltres i quan ens van dir que sí, vam acabar de decidir-nos. T’asseguro que ara dormo millor“.

El camí fins a la fama no ha estat fàcil. De fet, deixa clar que ha patit molt per les crítiques que ha rebut: “Qui diu que no afecten les crítiques, menteix. Sempre estàs pendent de com es rep la teva feina. Em fa mal veure que hi ha fent que em critica faci el que faci. Mai no he pensat en llançar la tovallola, però sí m’he plantejat coses… Especialment arran de la pandèmia. Hi havia dies en els que m’adonava que la situació m’estava passant factura. Costava molt, però al final em deia que era un privilegiat per estar a casa i seguir treballant”.

Andreu Buenafuente, en un dels monòlegs a Late Motiv / Movistar+

La crispació política centra els seus monòlegs, últimament, del que ara també se sincera: “La política està rabiosa, en primer pla. Calenta, incendiària… A mi m’agrada situar-la en equilibri amb altres coses. Hem de parlar de la societat, de la pandèmia i de moltes altres coses, però sempre des de la comèdia. No vull col·laborar amb l’odi i el fang”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa