L’origen de l’enemistat d’Andreu Buenafuente i Bertín Osborne

El presentador català ha revelat quin és el motiu pel qual Bertín Osborne declina totes les invitacions al seu programa

Concha Velasco continua amb la seva gira per diferents programes. Està de promoció, el que fa que la veiem concedir una entrevista rere una altra. L’última li ha concedit a Andreu Buenafuente, amb qui ha demostrat tenir molta complicitat en el plató de Late Motiv. El presentador català li ha volgut preguntar com es va sentir durant l’entrevista al programa de Bertín Osborne, el que ha tornat a col·locar la seva enemistat en primera línia mediàtica.

L’actriu només va tenir paraules maques, però amb una petita clatellada inclosa: “Em va fer un programa molt maco. Jo anava amb molta por, perquè ja sabem com és, però es va portar molt bé”. Una confessió que va donar ales a Buenafuente per tornar a parlar de la mala relació que tenen ells dos: “L’he convidat diverses vegades a venir a Late Motiv i no vol. Sembla que està enfadat perquè no li van agradar uns sketches que vam fer aquí”. 

A què es referia? El programa de Buenafuente ha fet diverses paròdies sobre Bertín Osborne, de qui s’han mofat en moltes ocasions. Ara bé, el moment que hauria trencat amb qualsevol futura entrevista va arribar el 2016, quan van fer una paròdia de Mi casa es la tuya en la qual un actor interpretava Bertín Osborne fals que entrevistava Hitler. La justificació d’aquest gag? Unes declaracions de Bertín en les quals deia que li agradaria saber què tenia el dictador en ment.

Poc després, Bertín va criticar obertament Andreu Buenafuente per haver-se rigut d’ell en aquella escena: “Han agafat un tros de la meva entrevista sense context, allò no és el que vaig dir jo. Buenafuente és un miserable absolut per haver fet això”. Unes paraules que feien intuir que no li perdonaria, però el va enfadar tant per continuar negant-se a ser entrevistat pel català quatre anys després?

Nou comentari