El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bruce Springsteen, multat per beure alcohol en un parc
  • CA

És una de les veus més importants de les últimes dècades, però avui és notícia per un acte incívic. Bruce Springsteen ha estat enxampat per la policia mentre bevia alcohol en un parc. El cantant nord-americà s’ha declarat culpable davant del jutge i ha hagut de pagar una multa de 445 €. El delicte? “Haver begut dos petits glops de tequila“, tal com ell mateix va reconèixer, en un parc en el qual està prohibit el consum d’alcohol.

La Fiscalia també va denunciar-lo per conduir sota els efectes de l’alcohol, però finalment va haver de retirar els càrrecs en donar negatiu en el test. Cal recordar que l’artista va ser detingut el passat 14 de novembre, però la declaració no ha arribat fins ara.

Els agents de policia que el van caçar van presentar tres càrrecs contra ell: conducció temerària, conduir intoxicat i consum d’alcohol en una zona tancada al públic. Si han acabat retirant els dos primers, ha estat perquè la prova d’alcohol que van realitzar-li a la comissaria no era prou alta com per ser considerat positiu.

Bruce Springsteen durant un concert d’abans de la pandèmia / Europa Press

Springsteen ha aconseguit rebaixar la multa gràcies a declarar-se culpable del delicte. Ara bé, aquest incident li ha provocat moltes crítiques dels fans així com la retirada d’una campanya de publicitat amb els cotxes Jeep.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa