La broma de Sor Lucía Caram amb una foto de Sofía i Letícia i els presos polítics

La monja dominica Sor Lucía Caram ha aprofitat una fotografia de la reina espanyola, Letícia Ortiz, i la reina emèrita, Sofía, on totes dues porten a sobre una banderola de color groc. Després de la manifestació que s'ha fet aquest matí a Barcelona per reclamar la llibertat dels presos polítics, Sor Lucía ha piulat: "Per fi: dues reines unides per una causa: la llibertat dels presos polítics? O dels polítics presos?"

 
Comentaris
LUIS
Es ingeniosa la broma, pues aunque parezca una bobada, los del régimen ya se cuidarán mas de la simbologia, aunque les va a costar, porque con la señora ortiz metida en la zarzuela la impresión publica que da la familia irreal es la de una pelea en un puesto del mercado entre dos rabaneras. Solo faltó a la cuñada de Iñaki tirar de los pelos a la cornuda de Putero I . En fin, ¿ que se puede esperar de los patrañoles? Bajeza.
Bi-Ba Puigdemont
La Leti se interpuso delante del fotógrafo porque la Sofi y las niñas llevaban lacitos amarillos. Bien por la Emérita.
Bravo per Sort Lucia
Uuuuuuuiiiiiiiii que ha dit la monja !! Bona aquesta , només els falta això als de la casa gran. A veure si s'estiren del monyo d'un cop i sortirà tota la merda que amaguen : de juanillo el campechano, de la Sofi, del gendre Iñaki, del Felipe vi, de la seca ... Quin festival !! El gobierno ja és un poema , si hi afegim lo de la casa reial ...... minim 50 capítols de Netflix !!
Efectivamente la broma es ingeniosa.
Ahora sobre la doble pregunta, no tenga la más mínima duda ; yo le doy la respuesta, son delincuentes políticos, que están presos por delinquir; en concreto por ser golpistas.
És que hi havia molts símbols grocs ...
... abans que el secessionisme pretengués apropiar d'aquest color. És el que té copiar les coses dels altres. La mongeta que es vagi a missions, que és lol seu.
Als argentins en general no els agrada parlar o escriure en català. Et trobem a faltar Patrícia Gabancho.
me mondo
Qué chispa la monjita, es que me mondo
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
Aquesta MONJA DOMINICANA de Argentina SOR LUCÍA CARAM ,No se li escapa res Que bueno i si miren la Fotografia ja mes de un AMB EL COLIR GROC Que demana LA LLIBERTAT DELS PRESSOS POLITICS ,ELS BUZONES DE LAS Correos de España Si mireu son tambe de Color GROC Volem tambe la LLibertat dels independentistas Segur que ara CORREOS Fara canviar el color de sus Buzones de Cartes que te als carrers BONITA LA FOTOGRAFIA DE LES DUES REINAS Amb el color Groc Fantastic
Desconocida
No necesitamos argentinos que nos falten al respeto. Dicen aquí lo que no pudieron decir en su patria. Si no les gustamos puentecito de plata. De Sor lo que yo!
Paulina
Ets molt bona. En aquest dies que estem vivint, va bé desconectar una mica. Gràcies
Reina por un dia
De Sor lo que yo de Virgen! No puede venir aquí a decir lo que no pudo decir en su patria. Que se le ha perdido? No hay pobres que salvar en Argentina? Puente de plata y arrasando que es gerundio!
fedralista
luis dues preguntes 1 ets xarnego ets a dir mes espanyol que el cid 2 perque odies tant al teu pais, es per alguna cosa de petit gracies espere resposta.
BrotherValtonyc
a @Desconocida : El respeto se puede faltar a quien lo tiene o se lo merece. En tu patria se desconoce el sentido de tal palabra. Por tanto vale mas que no te alteres.
Que maca la muncheta
Aquet any la casilleta da la esglesia, en blanc, es milló duná direstamén a la ANC, dons

envia el comentari