Novetats en el judici de Britney Spears contra el pare: més a prop de la llibertat

L'advocada del pare assegura que han començat els tràmits per renunciar a la tutela legal que exerceix des del 2008

Bones notícies per a Britney Spears. Després de mesos de lluita i el suport de milions de persones arreu del món, la cantant està més a prop d’aconseguir la llibertat. Després d’una batalla als tribunals molt dura, el seu pare ha fet marxa enrere i ha dit estar disposat a renunciar a la tutela legal que exerceix sobre ella des del 2008. Ara bé, l’advocada del pare ha explicat que serà amb condicions: “Creiem que no hi ha motius reals per destituir-lo com a gestor del patrimoni de la filla i, de fet, no creiem que sigui el millor per als seus interessos. Això sí, està disposat a renunciar quan sigui el moment adequat mitjançant una manera ordenada. Ell va ajudar la filla en un moment de crisi en el qual ella necessitava ajuda desesperadament. Ha patit mentalment i emocionalment, ha estat manipulada per depredadors i ha patit dificultats econòmiques. Ell sempre serà el seu pare i l’estimarà incondicionalment. Jamie Spears té la intenció de preparar una transició ordenada cap a un nou tutor”.

L’advocat de la cantant va demanar fa setmanes que se substituís el pare de la cantant com a tutor legal i que s’assignés l’expert en comptabilitat Jason Rubin: “La senyora Spears té la capacitat suficient per escollir el seu propi assessor legal i també per fer aquesta proposta. Volem que s’avanci l’audiència perquè la senyora Spears no s’hauria de veure obligada a seguir sentint-se traumatitzada, sense dormir i patint”.

Cal recordar que Britney Spears va assegurar públicament que considerava que el seu pare “hauria d’estar a presó” per tot el que havia fet en aquests 13 anys de tutela. Va demanar poder presentar càrrecs contra ell per “la maleïda crueltat” amb la que l’ha controlat. En el judici ha explicat autèntiques barbaritats, com que el pare l’ha obligat a posar-se un DIU per no tornar a quedar-se embarassada. Una història que ha indignat a moltíssimes persones que iniciaven el moviment #FreeBritney que ha ajudat molt en la causa. L’objectiu de la cantant és recuperar la seva vida i poder decidir per si mateixa ara que ha aconseguit deixar enrere tots els problemes dels últims anys.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 16/08/2021 1:11 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari