Mor Manolo Segura, el pare biològic de Borja Thyssen

Manolo Segura, el pare biològic de Borja Thyssen, ha mort aquesta matinada després de lluitar contra el càncer durant diversos anys. L’exparella de Tita Cervera estava ingressat a un hospital de Madrid, en el qual s’estava sotmetent a un tractament que, desgraciadament, no ha estat prou fort.

Manolo Segura, pare biològic de Borja Thyssen   Europa Press

Manolo Segura, pare biològic de Borja Thyssen / Europa Press

Una molt mala notícia per a la família, que havia reprès el contacte amb ell i que li ha d’agrair que fos el causant de la reconciliació de Tita i Borja després d’anys sense parlar-se. 

Va ser la pròpia Baronessa qui va treure a la llum que era Manolo el vertader pare de Borja a les seves memòries: “Borja és fill de Manolo, però mai no vam arribar a casar-nos. Quan vaig conèixer el baró Thyssen a Sardenya, vaig enamorar-me a l’instant. Abans de casar-me amb ell em va dir que volia adoptar a Borja com si fos fill seu, i així ho va fer. En tot moment li vaig explicar que tenia dos pares, això sí”.

Tita i Manolo, amb Blanca   Europa Press

 Europa Press

Tita i Manolo amb Borja i Blanca   Europa Press

Europa Press

Manolo va ser clau en la reconciliació de Tita i el seu fill i, de fet, aquests últims estius els hem vist tots a les Balears com una família ben unida. Una imatge inimaginable després de tanta polèmica. Avui s’acomiaden d’ell, que ha acabat sent una peça clau a la família.

Nou comentari