El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor Manolo Segura, el pare biològic de Borja Thyssen
  • CA

Manolo Segura, el pare biològic de Borja Thyssen, ha mort aquesta matinada després de lluitar contra el càncer durant diversos anys. L’exparella de Tita Cervera estava ingressat a un hospital de Madrid, en el qual s’estava sotmetent a un tractament que, desgraciadament, no ha estat prou fort.

Manolo Segura, pare biològic de Borja Thyssen / Europa Press

Una molt mala notícia per a la família, que havia reprès el contacte amb ell i que li ha d’agrair que fos el causant de la reconciliació de Tita i Borja després d’anys sense parlar-se. 

Va ser la pròpia Baronessa qui va treure a la llum que era Manolo el vertader pare de Borja a les seves memòries: “Borja és fill de Manolo, però mai no vam arribar a casar-nos. Quan vaig conèixer el baró Thyssen a Sardenya, vaig enamorar-me a l’instant. Abans de casar-me amb ell em va dir que volia adoptar a Borja com si fos fill seu, i així ho va fer. En tot moment li vaig explicar que tenia dos pares, això sí”.

 Europa Press

Europa Press

Manolo va ser clau en la reconciliació de Tita i el seu fill i, de fet, aquests últims estius els hem vist tots a les Balears com una família ben unida. Una imatge inimaginable després de tanta polèmica. Avui s’acomiaden d’ell, que ha acabat sent una peça clau a la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa