El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borja Thyssen i Blanca Cuesta es convertiran en breu en pares del seu cinquè fill
  • CA

Borja Thyssen i Blanca Cuesta tornen a ampliar la família. La parella tindrà el seu cinquè fill, una nena, en els propers dies, segons publica la revista ‘Hola’. El naixement està previst per a mitjans de desembre. La parella, a la qual no s’ha vist des del passat estiu quan van passar uns dies a Formentera, ha aconseguit mantenir en secret l’embaràs, que sí que coneixen les famílies.

Blanca i Borja celebraran el Nadal rebent al nou membre de la nombrosa família que van començar a formar fa tretze anys. “No podeu imaginar quina relació més bona tinc amb els meus fills. M’adoren i els adoro. És una connexió espectacular”, comentava Borja a la mateixa revista fa un temps. Mentre que ella assegurava que: “Borja és un pare boníssim. Té una relació molt bonica amb els seus fills”.

Borja i Blanca es van casar a l’octubre de 2007 i tenen quatre fills, que d’aquí a res rebran a casa a la seva germana petita. Són Sacha, de dotze anys, Eric, de deu, Enzo, de vuit, i la que fins ara era l’única noia, Kala, de sis anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa