El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Boris Izaguirre: “No vull danyar més la relació amb el meu marit”
  • CA

Boris Izaguirre torna a presentar aquesta nit, en l’estrena de la nova temporada de ‘Lazos de sangre’. La principal novetat és el sorprenent fitxatge de Rocío Carrasco com a col·laboradora del debat posterior, el que suposa la seva tornada a televisió després de sis anys. Per tal de promocionar-ho, ha concedit una entrevista a ‘El Español‘ en la qual reconeix que la televisió l’ha rescatat després d’un temps abandonat. 

Què ha explicat sobre el fitxatge de Rocío? “Sempre ens hem agradat i buscat. És filla d’una de les grans figures de l’espectacle d’aquest país i per això coneix el món de l’espectacle millor que qualsevol altra persona. L’actitud que adopta davant d’aquest tipus de coses és com ho hauria fet la seva mare. Teníem discussions apassionades sobre el divorci i la separació d’Antonio David. Va ser una etapa de la seva vida molt traumàtica, però ella ho vivia d’una manera molt admirable i a mi m’encantava”. 

Boris ha tornat a Madrid després d’una època vivint a Miami: “Ha estat una aventura estupenda, la de viure allà. M’adono que li dec moltes coses, però em vaig adonar que insistir en passar un altre any allà perjudicava molt a casa meva, al món tan maco i protector que el meu marit ha creat per mi, que és la nostra relació. Vaig escollir l’amor i vaig abandonar els Estats Units per estar aquí amb ell, feliços a Madrid i ben guiat per ell després de 14 anys junts”. 

Cuatro

També té paraules cap a Rosa Maria Sardà i Álex Lequio, que han mort recentment: “Estic molt trist per Rosa Maria. Era divina, una gran dona, una diva. Sabia molt del xou, el que no està escrit. I el pobre Álex Lequio… Ha estat una cosa horrible i tràgica. Nosaltres, els que fem televisió ara, li devem a Ana Obregón la manera de fer televisió amb carisma. La conec des del 1995, quan vaig ser el guionista de les seves primeres Campanades. L’admiro perquè és una lluitadora. Ho superarà, ens sorprendrà. Ana és un rol en aquest món i el seguirà. Sortirà, però necessitarà temps”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa