El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Boris Izaguirre, víctima d’una agressió homòfoba: “La cara plena de sang”
  • CA

Boris Izaguirre ha concedit una entrevista molt sincera a Xavier Sardà en la seva secció de La Sexta Noche. El presentador veneçolà ha volgut denunciar les agressions homòfobes que encara pateixen moltes persones homosexuals: “Hi ha moltes persones LGTBI+ que van pel carrer amb por i això em sembla terrorífic. Hi ha gent molt jove que han deixat de tenir la referència. Només hem de fixar-nos en la manca de petons de persones del mateix sexe en la publicitat, la televisió o el carrer”. De fet, ha assegurat que considera que fa uns anys n’hi havia més: “Recordo quan Rosa López i els companys d’Operación Triunfo van anar a Eurovisió el 2002. Allò era gai! Era gai de debò! Aquell festival va ser una oda a l’alliberament per als gais dels països de l’Est, que ho estaven passant molt malament i que encara pateixen”.

Per primera vegada, Boris ha reconegut que ell també ha estat víctima d’una agressió homòfoba en el passat: “Un dia qualsevol vaig anar al cinema. És cert que jo sóc molt amanerat, però va venir un noi entre les files i em va pegar un cop de puny terrible. Em va llançar a terra i em va deixar la cara ensangonada. Em vaig rentar la sang de la cara i vaig tornar a entrar al cinema perquè no volia que ningú no m’impedís poder anar al cinema. Aquells que peguen als nois gais és que ells també ho són o que tenen un conflicte interior. En comptes d’anar pegant a la gent, pots provar a veure què tal”.

Boris Izaguirre també s’ha sincerat sobre la seva salut. Considera que no travessa un bon moment pel que fa a la seva salut mental, encara que físicament es troba perfectament. No ho estava fa un temps, quan va patir un problema de sucre molt greu que gairebé el deixa sense cama: “Vaig perdre molt de pes per culpa d’allò… L’única cosa bona que en vaig treure va ser que em vaig convèncer a mi mateix per tornar a la natació. És molt important fer esport i intentar eliminar el consum del sucre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa