Roben a casa d’un exconcursant de ‘Boom’ i esclata a Twitter: “Desitjo que us ho gasteu tot en medicaments”

Miguel Ángel Gómez ha carregat amb moltíssima duresa contra els lladres que han entrat a la casa familiar

Miguel Ángel Gómez va guanyar fama mediàtica gràcies a la participació a Boom. El concursant formava part de l’equip dels Dispersos, que van acumular més d’un milió i mig d’euros després de 300 programes. Aquest cap de setmana, però, és notícia per un incident desagradable. En un fil de Twitter molt contundent, Gómez ha denunciat haver patit un robatori a casa: “Això va dedicat als fills de la gran p… que han entrat a robar a casa meva. Heu robat una col·lecció minuciosa de monedes i unes poques joies familiars que no sabeu el que valen, ni el seu valor real ni el sentimental”.

“La feina de 30 anys de col·leccionisme costós i precís. La il·lusió d’un home bo, el meu pare. Només us desitjo que us ho gasteu tot en medicaments i que si us pillen, us sodomitzin cada dia contra la vostra voluntat a presó. Que d’aquí a que acabin les vostres miserables vides no dormiu bé cap nit i que els vostres fills, si els teniu, s’avergonyeixin de vosaltres i us abandonin a la primera. Res no justifica entrar a la casa de dos professors jubilats a treure’ls tot el que allà guarden”, resa en un comunicat molt dur que ha deixat tothom amb la boca oberta.

Sense pèls a la llengua ni cap pudor a l’hora de desitjar-los el pitjor, el missatge ha generat moltíssima repercussió a la xarxa i ha convertit el seu nom en tendència.

Nou comentari