El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cosina del rei Joan Carles, estafada per una sòcia: “Ens ha enganyat”
  • CA

La cosina del rei Joan Carles ha denunciat que l’ha estafat una col·laboradora de la seva associació sense ànim de lucre. Blanca de Borbó explica a ‘La Razón‘ que aquesta dona ha robat els diners que tenien en el local i que, a més a més, s’ha emportat els mobles que hi havia.

“Després ens vam assabentar que aquesta dona era esquizofrènica i bipolar. Ens va enganyar miserablement. La seva única intenció era portar-se tot el que pogués robar-nos… Ho va fer quan no hi havia ningú. Va arrasar tot el que hi havia al local. Només ens ha deixat els claus a les parets. Sembla que va entrar diverses nits, ajudada per altres persones. Es diu Dolores i tothom a El Escorial la coneix”, explica.

El problema? Que tenien el local tancat per la pandèmia, una situació que la dona va aprofitar per endur-se coses: “Uns veïns la van veure endur-se un sofà! És una vergonya. I el pitjor és que l’anem veient pel poble i es riu a la nostra cara”.

Blanca de Borbó / Europa Press

Es tracta d’una dona que va estar d’acollida a casa de Blanca més d’un any perquè no tenia diners per mantenir-se, el que ho fa tot encara més lleig: “Li vaig donar la meva estima i suport… Ha estat una traïció fastigosa. S’ha de ser molt mala gent per actuar com ho va fer. Que ha robat a una associació que ajuda gent necessitada!”. 

Explica que han denunciat el robatori, però que encara no saben res. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa