El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Bigote’ Arrocet, enxampat amb una ‘amiga’ especial
  • CA

María Teresa Campos ha trencat el seu silenci pel que fa a la ruptura amb Edmundo Arrocet. Després de sis anys de relació, l’humorista decidia trencar amb ella via Whatsapp. Una separació sorpresa i molt freda que va deixar la periodista completament devastada, tal com ha confessat. Després d’uns dies allunyada dels focus per tal de no parlar-ne, finalment concedia un parell d’entrevistes en les quals carregava contra l’actitud del seu ex.

Ella ho ha passat molt malament, tal com ha reconegut, mentre que ‘Bigote’ sembla que està com si res. Les primeres setmanes després de la ruptura les va passar a Londres, on va acudir per visitar la seva família. Durant la tornada a Espanya va declarar davant dels micròfons que no havia seguit la premsa i que no tenia previst parlar sobre la separació.

Bigote Arrocet Europa Press

Bigote Arrocet / Europa Press

‘Diez Minutos’ publica avui les proves que demostrarien que Edmundo s’ha adaptat ràpidament a la seva nova solteria. Les càmeres el van caçar a la fira de turisme molt ben acompanyat d’una amiga desconeguda de la qual no es va separar en cap moment, però és que des de llavors els paparazzi l’han vist amb diverses dones entrant i sortint de casa seva.

L’última? ‘Bigote’ passejant pel centre de Madrid amb una jove agafada del seu braç mentre compartien paraigua, abans de gaudir d’un dinar junts i anar cap a casa seva. Còmplices i dedicant-se mostres d’estima, la tercera amiga especial que presenta davant dels fotògrafs menys d’un mes després de la ruptura amb María Teresa.

Edmundo Arrocet amb una amiga a la portada de 'Diez Minutos'

Edmundo Arrocet amb una amiga a la portada de ‘Diez Minutos’

‘Bigote’ encara no ha recollit les coses de casa de María Teresa, però ja ha deixat clar als periodistes que té previst fer-ho aviat. Aquesta suposarà la primera trobada de la parella des de la separació, el que es pensava que podria derivar en una reconciliació que ara sembla més improbable que mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa